Over ons

passie, ambitie en geluk

Wij zijn Korak Specht en Sil Peters, twee jonge ondernemers met een duidelijke visie. Samen willen wij de Nederlandse koffiemarkt nieuw leven inblazen met ons innovatieve concept Specters Coffee. Specters staat voor passie, ambitie en geluk. Dit zijn de 3 pijlers waar het verhaal van Specters op berust. Wij willen ons verhaal aan de wereld laten zien en jou meenemen in ons traject.

Mensen en wensen staan bij ons centraal

Wij geloven in een persoonlijke benadering. Daarom komen we bij jou langs om ons product te laten zien, proeven en ervaren. Zo heb je ook de gelegenheid om direct al je vragen te stellen over onze producten.

Wij werken zonder contracten en onze abonnementen zijn flexibel. Niet genoeg koffie besteld? Geen probleem, dan kunnen wij dit altijd naleveren. Ook wordt onze koffie bij jou thuis geleverd zonder dat jij hier extra voor betaalt.

de specters blend

Onze passie voor koffie heeft geresulteerd in een zorgvuldig samengestelde Specters Blend, die bestaat uit een 100% Arabica melange afkomstig uit Brazilië, Guatemala, Colombia en Ethiopië.

De Specters blend is een ‘Dark Roast’ gebrande koffie. De bonen worden iets donkerder gebrand, terwijl alle smaaktonen intact blijven. Dit zorgt voor een uitdagende en complexe smaak met mooie ronde getoaste chocolade tonen, gecombineerd met een heldere frisheid en delicate fruitige en karamelachtige aroma’s.