zakelijk

WILT U EEN BESTELLING PLAATSEN?

Stuur dan een mail met uw bestelling o.v.v. uw factuurgegevens naar info@specters.nl

Voor Wie?

Hoe meer mensen, hoe meer wensen. Dat is ons motto.

Kleine kantoren, grote werkplaatsen of horecazaken, bij Specters kan iedereen terecht. 

Op zoek naar een apparaat?

Ook als u op zoek bent naar een koffiezetapparaat bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van het aantal medewerkers en de gewenste koffievariëteiten adviseren wij u over welk apparaat het best bij uw organisatie past.

Ook het onderhoud op deze apparaten bieden wij in verschillende, flexibele vormen aan. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat uw apparaat eenvoudig in topconditie blijft verkeren. 

Specters Coffee

Specters Coffee is een jong en innovatief koffiemerk dat maandelijks vers gebrande koffie levert aan zakelijke en particuliere klanten. Samen met onze klanten willen wij graag een verschil maken.

Met trots mogen wij onszelf Wish Partner van Make-A-Wish Nederland noemen. Dit betekent dat van ieder kopje Specters er een deel gaat naar het vervullen van de liefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Laat wensen uitkomen

Met Specters Coffee krijgt u de mogelijkheid om samen met uw collega’s, klanten én personeel bij te dragen aan prachtige wensvervullingen van Make-A-Wish Nederland. 

Zo proberen wij samen met u ervoor te zorgen dat Make-A-Wish Nederland alle wensen kan vervullen in de toekomst.

U ontvangt van ons een badge waarmee u zowel online als offline mag uitdragen dat u Make-A-Wish Nederland steunt. Ten slotte ontvangt uw organisatie van ons jaarlijks een overzicht van het gesteunde bedrag aan Make-A-Wish Nederland. 

Wilt u onze koffie proeven?

Aarzel niet en vul het formulier in zodat wij u een sample pakket kunnen toesturen.